Πανελλήνιος Σύνδεσμος Υπαλλήλων Αμίσθων - πρώην Αμίσθων νυν Εμμίσθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων

Ε.Κ.Α. Γ' Σεπτεμβρίου 48Β Αθήνα (2ος όροφος)

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληρώνουμε τη συνδρομή μας για να έχουμε το σωματείο αρωγό και συμπαραστάτη όταν το χρειαστούμε.

Σε όλα τα υποκαταστήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της EUROBANK με κατάθεση στον λογαριασμό του Σωματείου Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ΙΒΑΝ: GR5902606180000230200175048

Ετήσια συνδρομή 20 ευρώ.

Αφού συμπληρώσετε Κ.Γ. / Υποθηκοφυλακείο και τα ονόματα των υπαλλήλων αποστέλλετε το καταθετήριο με φαξ στο 210-2718465 υπ’ όψιν κας ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ ή κας ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

Εναλλακτικά μπορείτε να στείλετε το καταθετήριο και με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι αποδείξεις είσπραξης θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά.

Πρόσθετες πληροφορίες