Νέα-Ανακοινώσεις

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΑΜΙΣΘΩΝ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΩΝ

ΚΑΙ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

Αθήνα 4-7-2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Βρισκόμαστε ήδη στο τελικό στάδιο επεξεργασίας του σχεδίου νόμου για τη θεσμοθέτηση του νέου φορέα Κτηματολογίου.

Όλο αυτό το διάστημα το Δ.Σ. κατέβαλε συνεχείς, υπεράνθρωπες και άοκνες προσπάθειες για να υπερασπιστεί τα δίκαια και εύλογα αιτήματα του κλάδου μας.

Για να γίνει όμως εφικτός ο στόχος, ο Σύλλογος πρέπει να διαθέτει τις οικονομικές δυνατότητες να πληρώσει για εξειδικευμένη και συνεχή νομική υποστήριξη. Μόνο έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε με επιτυχία τον αγώνα που οδηγεί στην τελική δικαίωση.

Δεν είναι όμως δυνατό να συνεχίσουμε έτσι. Τα ταμειακώς εντάξει μέλη δεν ξεπερνούν τα 150 σε σύνολο 570 μελών. Καταρχήν πρέπει να εξοφλήσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι άμεσα τις ετήσιες συνδρομές μας για το 2016 – 2017.

Στη συνεδρίαση της 3-7-2017 το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να καλέσει  όλα τα μέλη να βοηθήσουν ή εξοφλώντας άμεσα τις ετήσιες συνδρομές 2016-2017 ή καταβάλλοντας έκτακτη εισφορά 20 ευρώ για να μπορέσει να ανταποκριθεί ο Σύλλογος στο έκτακτο οικονομικό βάρος που προκύπτει.

Αν πάλι πιστεύετε ότι είναι περιττό έξοδο η εξειδικευμένη και συνεχής νομική υποστήριξη απλά αγνοήστε την ανακοίνωση αλλά ταυτόχρονα θα μας αγνοήσουν και οι εξελίξεις.

Περιμένουμε και προσδοκούμε να ανταποκριθείτε.

Σε όλα τα υποκαταστήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και της EUROBANK με κατάθεση στον λογαριασμό του Σωματείου Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

ΙΒΑΝ: GR5902606180000230200175048

Αφού συμπληρώσετε Κ.Γ. / Υποθηκοφυλακείο και τα ονόματα των υπαλλήλων αποστέλλετε το καταθετήριο με φαξ στο 210-2718465 υπ’ όψιν κας ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΥ ή κας ΜΑΡΙΝΑΚΗ.

Οι αποδείξεις είσπραξης θα σας αποσταλούν ταχυδρομικά.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πρόσθετες πληροφορίες